Pro pohodlnější navigaci i přístup k pokročilým funkcím Databáze-her.cz doporučujeme povolit si ve svém prohlížeči JavaScript.

Sport

@Jumas (17.05.2024 08:28): Sranda ta Plzeň za 110. Dezolát brečí, ale pro cizince to je normální až nízká cena. Norsko má například nejdražší alkohol vůbec, kvůli nějaké dani. Kéž by ti cizinci věděli, že stačí jet kousek tramvají od haly a dají si super plzeň za 36 Kč.
Ale kdo ví, třeba jich tam pár je :)
DEN 0:4 SUI, CAN 3:1 FIN, CZE 6:1 GBR, NOR 4:2 AUT, SUI 4:3 CAN, GBR 1:4 NOR, FIN 4:1 DEN, AUT 5:1 GBR, CAN 4:1 CZE, FIN 2:2 SUI
@Walome (17.05.2024 08:18): v Norsku se hrálo naposledy 1999! ale jo, MS žije jen u nás, na Slovensku a v Lotyšsku... potenciál by mohl být v Polsku, tak třeba za pár let, se dostanou na snesitelnou úroveň, kdy budou moct pořádat...

Voráček zatím bomba, konečně pořádné oživení...

ke Staráči, minulý víkend jsem měl jeden točenej v Černošicích a čuměl jsem, jak dobré pivo to bylo, taky jsem měl vždycky Staráč v odpadu :)
@S4TW (17.05.2024 07:27): jo my si s kámošem děláme takový pomyslný bingo, ale máme to vystřílený během prvních dvou dnů :D práce s mládeží, pan hokejista, je to o jednom zápase, hraje se 60 minut atd atd. Ale ano, to že každý rok jsou lidi překvapení, že je nějaké překvapení, to tam nemám, to přidám :D

Ale ty klišé k tomu prostě patřej. Ale člověk je rád za každý oživení (Voráček).

@Ross (16.05.2024 20:30): jsem hodně rád za ty plný tribuny i na těch méně zajímavých týmech. Ty minulý mistrovství člověk koukal na prázdný tribuny a bylo to o ničem. Tady to fakt žije, což je hezký. Ale tak pokud to je pro takový Nory levnější než jejich domácí mistrovství tak pak se asi není čemu divit.

Zatím jediný, co mi přijde absurdní, je staráč za 110 :D ten si nedávám ani za 40.
To Rakousko krásná náhoda. Krásně se snaží do poslední chvíle. Jsem zvědav na zítřejší utkání s námi.

Letošní MS je plné překvapení.

A poslední poznatek, přeji celému týmu IIHF, aby letos padnul návštěvnický rekord, který byl také překonán při MS 2015 v Česku.
@Zoltan (16.05.2024 19:18): Proto tam mám výhru Norska :) Ale já hlavně doufám, ž už jsou po těch třech veletočích unavený a zejtra nás neoberou. Když vyhrajem, tak jsme ve čvrtfinále, a pak už si budem jen vybírat soupeře. Ale když ne, tak to bude ještě hodně zajímavý :)

@Strady: Prosím ještě změnit ten tip na zítra ČR - Rakousko 3:2. Měl jsem tam smajlíka, ale myslel jsem to vážně.
Tvl se těch rakušáků normálně bojím. Ale nechám na 5:2, bo mám koule a nerozumím tomu :D

Další tipy, ať nezapomenu:
Dánsko - Švýcarsko 1:4
Kanada - Finsko 3:3
Česko - Británie 7:1
Norsko - Rakousko 2:3
Švýcarsko - Kanada 2:4
Británie - Norsko 1:3
Finsko - Dánsko 4:1
Rakousko - Británie 4:1
Kanada - Česko 3:1
Finsko - Švýcarsko 1:2

Jdu věřit rakušákům!! Až na zápas s nama teda :)
No, Rakušáci v poslední desetině rozhodli :) To už fakt neni náhoda. Krásnej kurz 40 na začátku třetí třetiny a vsazená desetikačka. Jako když najdeš :) Zejtra s náma, to abysme předělali tipy :)
Posílám tipy do konce skupin, ať na to pak nezapomenu. Dánsko - Švýcarsko 2:5, Kanada - Finsko 1:2, ČR - VB 6:1, Norsko - Rakousko 3:2, Švýcarsko - Kanada 3:2, VB - Norsko 2:4, Finsko - Dánsko 3:1, Rakousko - VB 4:2, Kanada - ČR 2:2 (2:3 PP), Finsko - Švýcarsko 2:1. Ten poslední den možná ještě v pondělí změním podle toho, jak dopadnou ostatní zápasy.
@Strady (16.05.2024 11:19): No protože jsou dražší než minule a stadiony nejsou plný na každej zápas, je to hrozně smutný MS po týhle stránce :) Ale ne, jestli si ještě před důchodcům nepude někam sednout, tak je něco špatně. Už jenom za ten nezájezd juniorů na NHL bych mu dal podmínku.
Já v tom moc optimista nejsem. V Polsku jsou hlavní míčové sporty a pak plochá dráha. Hokej je pořád na okraji.
@Ross (16.05.2024 09:27): no, spíš ne, hokejově se na to nedá koukat... nicméně bych jim ještě pár let dal, co jsem slyšel, tak jejich liga není vůbec špatná a docela do toho nějaký zlotý jde...
Poláci včera 0. V tabulce jsou horší než Kazachstán. Takže po 22 letech půjdou opět do nižší ligy. Což je možná i škoda. Ta rivalita ve Střední Evropě prostě je :) A Poláci v hokeji dlouho chyběli.
@Jumas (15.05.2024 22:41): Tak se podívej, jak s nimi hráli Dánové a můžeš být zase v klidu. Oba tebou zmiňované týmy to brutálně podcenili... nicméně na ten zápas jdu, tak snad to naši fakt nepodcení :D

Já nevím, pořád jim nevěřím v té koncovce, ale jak říkám, chci se mýlit :)
@S4TW (15.05.2024 22:38): S Finama to je ale vždycky o pár gólech. Ti dají jeden dva, a pak brání. Však se neboj, s Kanadou to bude jinej zápas. Navíc si budem vybírat soupeře pro čtrvrtfinále a z Prahy se stěhovat nebudem, takže třeba bude výhodnější to pustit :)

Trochu se ale začínám bát pátku, po zápasech Švýcarska a Kanady :) Ale co, aspoň bude sranda :)
FIN-AUT 4:2
CAN-NOR 6:1
GBR-DEN 2:4
CZE-AUT 7:1
DEN-SUI 1:5
CAN-FIN 4:1
CZE-GBR 7:1
NOR-AUT 2:2
SUI-CAN 4:3
Tak nevím, jestli mi něco uniklo, ale ono snad muselo dojít na letošním MS ke zmenšení výstroje brankářů nebo naopak ke zvětšení branky, páč jinak si neumím vysvětlit, že padá tolik gólů. To je fakt síla, co zápas to přestřelka :-) Jako pro diváky je to krása, ale co chudáci brankáři? Jestli to takhle pude dál, tak si to nějaký v útrobách stadionu hodí...
I Němci extrémně překvapili. 8:1 pro Němce, to jsem čuměl. A přijde mi, že v Ostravě je více Lotyšů než Němců, co jsem tak viděl v práci.

Jsem zvědav na Poláky a Slováky.
Z rozhovoru se zraněným moderátorem Antošem: "Včera jsem se díval na Kanadu s Rakouskem, ale jak jsem unavený, usnul jsem za stavu 4:1 pro Kanadu. A ráno jsem si říkal, že si ti Rakušani snad dělají p*del." :)
Vsazeno na remízu. Dánsko vyrovnává na 3:3, euforie. Jen jsem mrknul a je to 6:3 - wtf? :D
@player (15.05.2024 14:36): A znáš ty hráče v obraně? Dlouholetý harcovníci NHL. Brankář vychytal (opravdu vychytal) Stanley Cup 2019. Prostě klasický podcenění soupeře, to se zámořským týmům stává na každym MS aspoň jednou. Ztráta bodu(ů) je vlastně nikdy nebolí, protože do čtvrtfinále se dostanou v pohodě a velmi často ještě dál. A kdyby ne, tak to není národní tragédie jako by byla v pár evropských státech.
@player (15.05.2024 14:36): Tu třetí třetinu jsem viděl a podle mě je to možnost č. 4. Za stavu 6:1 šli na led s tím, že už si to jen dojezdí, ale Rakušákům to šlo a Kanaďani skoro nic nepředvedli. Jejich hokejová chytrost a hravost z prvních dvou třetin prostě zmizely. Jen moc nechápu, že se třeba za stavu 6:4 neprobudili.
@Strady (15.05.2024 12:34): Ten dres je hroznej Lojzův populismus, jasný, ten minulej byl nejhorší, co kdy mohlo bejt, ale vrátit tam státní znak je z pohledu svazu střelení se do nohy. Nejde ho efektivně chránit před padělkama a dokonce v Kauflandu, což je partner svazu, prodávaj nějaký napodobeniny za pár stovek. Svaz otevřel shop až den před MS, kdy už maj všichni všechno koupený. Ta nekompetentnost z toho jenom čiší. O Síni slávy snad ani psát nebudu :(

Nejlíp by bylo, kdyby se řeklo, státní znak nám bere peníze, musíme tam dát něco jinýho. Tady je 5 návrhů a lidé hlasujte. Klidně nějakýho lva jako maj fotbalisti.

Na stadionu a kolem něj jsem napočítal 50 různejch verzí dresů a pak už mě to přestalo bavit, takhle to prostě nejde.
@Walome (15.05.2024 12:28): no, minimálně umí Pasta dát gól, což se skoro o nikom v našem týmu říct nedá :D... nebavím se o týmech z druhé, třetí vlny, ale proti SUI a FIN se potvrdilo, jak impotentní útok máme... a já to říkám pořád, že na to dojedeme v důležité fázi, kdy nebudeme schopní dát víc jak 1-2 gól...
Teď koukám, že jsem prošvihl nejdůležitější zápas anglické ligy Tottenham - Manchester City 0:2.
To nejde stíhat všechno vše vrcholí na ráz NBA, NHL, MS v Hokeji, fotbalové ligy, ani včera jsem neviděl Spartičku, není kdy a venku krásně....
@Jumas (15.05.2024 11:57): Máš recht, občas s ním nesouhlasí ale to neznamená, že nedělá rozruch, který v našem hokeji je potřeba. Obzvláště kdy po výměně Krále králů, nastoupí slizký Had a vše jde ještě rychleji do kopru. Ty mládežnické ligy, to začarovaný kruh.

Co říkáte na vrácení Státního znaku na dresy? Zase je radost pohledět, jen mi to trošku kazí, všude přítomný nápis Czechia. Czechia zní jak nějaká čajna.
@rikuhahl (15.05.2024 07:26): tohle mi přišlo jako takový "okej budu ještě vostřejší než Sýkora" ale to je možná jenom můj dojem. A přiznávám, že tady trochu vedou i osobní sympatie. Lebkoun z Mars útočí si získal moje srdce.

@Strady (15.05.2024 08:41): tvl Pasta to nevytrhne :D jako ano, jsou zápasy, kdy to vyčaruje, ale sám Kanadu, USA ani Švédsko neporazí.

(I když to jsem říkal i dva roky zpátky a byl bronz :D ... to byl vůbec parádní zápas.)
@Strady (15.05.2024 08:41): Antoš si nebere servítky ani když už tam není Sýkora a opře se téměř do kohokoli. Zadina z něj nebyl dvakrát nadšený, když ovládá zápasy :) Letos už se na MS bohužel nepředstaví, když měl tu nehodu. Snad bude v pohodě a v extralize zas bude perlit.
@rikuhahl (15.05.2024 07:26): To bylo top :D

Jinak Dany jsem včera sledoval první a třetí třetinu a nic moc. Jejich snaha v posledních dvou minutách, kdy chtěli vyrovnat, ale nedostali se ani za půlku byla úsměvná. Tak uvidíme dnes, snad se nehecnou.
@rikuhahl (15.05.2024 07:26): Podívej se taky koho měl vedle sebe, tohle říct na národní tým v ČT se vůbec nenosí.
Zatím Pasta nic prodlužuje to co to jde, tak snad dnes v noci Nečas.

Dánsko bude mít druhý zápas ve dvou dnech to by nám mohlo hrát do karet, pokud bude chytat Dostál mohla by být i nula, u Mr Ruleta nikdy nevíš. Nějaké dvě šmudly bychom mohli dát a pak do prázdné, zkusím 3:0 pro nás.
 Švýcarsko - Británie 6:0
A tohle je chválení? :D Antoš je taky hodně kritickej, když je to pravda ;) Dneska zas hrajem s Dánama jako tehdy, tak uvidíme, jak moc pěkný to bude :)
@strejdafido (14.05.2024 22:35): jojo na Sykoru adoroval a uz loni tam nebyl, pak s nim vysel rozhovor ze se mu tam proste nechce jezdit odnekad od Plzne kde bydli, coz naprosto chapu :D a pak tam sedis iks hodin a poslouchas moudra.


A presne tak. Ostatni vzdycky "no nas vykon nebyl uplne spatny" a Sykora "ja bych rekl, ze spatny byl."

No Francouze zatim moc nepustili ke slovu, ale kdyz uz, tak postrehy ma zajimavy.

Ale presne, je jich tam moc. Kazdej mluvi mozna 2minuty ani ne, pak Pospiliova one man show.



@Kwoky (14.05.2024 23:23): Ja prohral
vse co jsem prvni dny vyhral (jak uz to tak byva). Jsou to teda desetikoruny, ale od zapasu se Svycarskem to jde dolu :D
Jsem si ty rakušáky teda pustil a to je fakt jízda. Škoda že to tam tomu tavaresovi hned padlo.
Že Rakousko obere Kanadu o bod, navíc za stavu 6:1 pro Kanadu po druhý třetině. Neskutečný.
Rakušáci neuvěřitelný za poslední třetinu z 6:1 na 6:6 s Kanadou, to se jen tak nevidí. Škoda toho prodloužení.
@Walome (14.05.2024 20:59)
@Strady (14.05.2024 21:51): To jsem rád, že souhlasíte. Je to tak, on kolikrát někoho sepsul tak, že Záruba a spol úplně koukali a nevěřili svým uším. Řekl to krátce, na rovinu a bylo. Myslím, že mu už bude přes 70, to už fakt není na nějaký blbnutí. Ale viděl bych ho tam tedy raději než třeba Francouze, jako že proti němu nic nemám.
Proč jsou ve studiu čtyři lidi, když se prakticky ani nedostanou ke slovu? Všechno si stejně odříká Záruba sám :-)
@strejdafido (14.05.2024 19:28): ja to studio vubec nechapu. Elektronicka tuzka je prezitek uz tak 10 let. Pred 20 lety nam slibovali 360 kamery z ledu a kdovicojeste...

Sykora byl skvelej, bohuzel vek ho dohnal a je linej tam jezdit (vubec se mu nedivim).
Další tipy:
Česko : Dánsko 4 : 1
Švýcarsko : VB 5 : 0
Finsko : Rakousko 4 : 2
Kanada : Norsko 5 : 2
VB : Dánsko 1 : 4
Česko : Rakousko 5 : 1
Dánsko : Švýcarsko 1 : 5
Kanada : Finsko 2 : 2
Česko : VB 7 : 0
@Strady (14.05.2024 15:11): To studio je fakt hnusně umělý a škrobený, vůbec nechápu, proč jsou tam čtyři. Jediný, koho jsem tam vídal rád, byl pan Sýkora. Ty jeho statistiky, to bylo něco. Jak se ho na něco zeptali, okamžitě se vytasil s nějakou tabulkou a byla sranda :-) Ale ti čtyři týpci, každý řekně dvě tři věty a pak na sebe tupě koukaj, no nic moc.

Stejně jsou nejlepší ty přestávkové rozhovory s hráči typu"Dostali jste pět gólů, čím to?" "No musíme přidat, ono nám to tam taky padne potom." nebo "Ten puk se odrazil od horní tyčky a pak spadl na boční síť, nedalo se z toho dát gól?" "No ono se odrazilo od horní tyčky a pak se puk zamotal se do sítě, nešlo s tím nic dělat".
Co mají odpovídat na otázky, na které si hned sami reportéři odpoví nebo se na to ani nedá nic říct? :-)

Jinak jediná hezká a milá reportérka byla Hanička Ježková, kdepak jí je asi konec :-(
@Strady (14.05.2024 15:11): Neříkám, že to něco změní, ale že ten gól nejdýl v sobotu dá. Bylo by fajn, kdyby se mu pak zlepšila hlava, ale to je jen přání. Určitě bych ho zatím z kádru nevyřazoval a už vůbec ne za ty, co seděj v hledišti. Za Bostoňáky, nebo Nečase už by v aktuální formě měl se sestavou problém.

Takže teda: CZE-DEN 4:1, Kubalda dá gól v přesilovce a možná do prázdný ;)
SUI-GBR 8:1
@Walome (14.05.2024 11:34): Tak studio nemá vůbec cenu je to naškrobený až to není hezký. Chtělo by to uvolnit, ať každý něco řekne k hráčům, k zápasu. Jako americká studia, není díl TNT kde by se Shaq nepohádal Barkley.

@rikuhahl (14.05.2024 11:44): Sorry ale tady to není o herní nepohodě, kde jeden gól něco změní. Bude potřeba pořádný odpočinek, nově nastavit hlavu a pořádně máknout v přípravě. Tam je něco špatně, jeho herní propad obrovský. Aby nedopadl jako Vrána (drogy nemyslím) ale vymetání klubů na jednu sezonu.

Vymětalíková Zárubu hulí, to je jasný :DDD
@rikuhahl (14.05.2024 11:44): Darina je absolutně hrozivá, vůbec nechápu, že se tam někdo takový může tak dlouho držet... dá se přimhouřit oko u nějakého experta z řad bývalých hokejistů, aby se do toho za 1-2 sezóny dostal, u ní je to absolutně neomluvitelné a nemá tam co dělat... jsem rád, že už tam aspoň nesmrdí ten Procházka, ten byl taky strašidelný...

Nevěřím tomu, že i když Kubalík dá gól, tak najednou začne hrát úplně jinak, než posledních 9 měsíců... zbytečně tam zabírá místo, tam se nic nezlomí (hrozně rád se budu mýlit), fakt doufám, že trenéři budou mít rozum a když přijede jakákoliv posila, tak půjde první ze sestavy...
@S4TW (14.05.2024 11:30): Na základě těch předchozích kolika už, 8 sezón, co hraje na nejvyšší úrovni. Jasně vůbec mu to nejde, odskakuje mu to, nedostane se do šance pořádně. Ale přijde chvíle, kdy bude na kruhu a golfákem to šoupne do růžku, to se nezapomíná ;) Teď s těma 3 “slabšíma” soupeřema to určitě párkrát nastane ;) Je to víra, není to podložený letošní sezonou, ale horší než teď to být nemůže ;)

@Walome (14.05.2024 11:34): Tak ale tohle neni “nějaká” novinářka, která se dá (se vší úctou) nahradit jinou. Tohle je jeden z našich nejlepších hráčů v historii NHL, ten se už z logiky věci jen tak vyměnit nedá ;) Nebál bych se toho ;)

Btw. nepřechylování příjmení je v oborech, kde se pracuje s jazykem dost velkej hřích, to si profík nemůže dovolit. Ani tu Darinu ještě po tý blamáži s komentováním MS žen neodstavil a to byla fakt noční můra na úrovni Poulíčka a Tittlebacha :)
@rikuhahl (14.05.2024 11:24): jenze Zaruba je egoista a ma v zadku pravitko. Takovych uz bylo co v jeho plameni shorelo. Pokud vystipal zenskou za to ze neprechylovala prijmeni tak si neumim predtsvit ze by tam nechal nekoho kdo mluvi vulgarne a nespisovne, ale budu rad prijemne prekvapenej.


Ja moc nepochopil proc Hostak mluvi o zasahu brankare a Francouze nenechaj mluvit. Celkove mi jich tam prijde nejak moc.

@S4TW (14.05.2024 11:30): slepa vira patri k hokeji vic nez cokoliv jineho :D ja taky furt cekam az Vozenilek zacne neco delat.
Tak Voras nadavajici rozhodcim do curaku byl muj nejlepsi hokejovej zazitek za dlouhou dobu :D ale obavam se, ze znova ho uz Zaruba nepozve.
@Strady (14.05.2024 08:49): já nechápu to přesvědčení spousty lidí, že to Kubalík prolomí, měl zdaleka nejhorší sezónu v kariéře, v přípravě už byl hrozivý a teď to jen podtrhuje, možná dá gól, dva proti Británii s Rakouskem, ale těžko se na něj spoléhat v těžkých zápasech... a pak vidíš, jak zabitý potenciál má Palát, když hraje v lajně s Kubalíkem a Tomáškem...

Snad přijede Pasta se Zachou k Palátovi, to by mohlo být jiné tóčo, Kubalík s Tomáškem úplně ven ze sestavy... Nečas asi za Kašeho, ale pořád vidím jako dost pravděpodobný, že nikdo stejně nepřijede a nebo už si to nesedne...
@S4TW (14.05.2024 08:42): Ano, je to tak jak píšeš. Prostě na víc nemáme, naše hra po mantinelu prostě už nestačí. Je smutné, když hráč je úplně mimo a trenér ho tam prostě tlačí jak může, viď Kubalíku a na druhou stranu hráč s top formou musel několikrát dokazovat že jí má, Krejčík alespoň včera hrál a hrál dobře.
Teď musí zasáhnou Pastafidli, už jen kvůli fanouškům. Tak má vypadat MS v hokeji!

edit:  Dánsko - Norsko 1:3  Rakousko - Kanada 1:5
Hokej asi v pohodě, na naše možnosti, ale musí přijet nějaký střelec (Nečas, Pasta, aj ten Zacha), jinak v důležitých zápasech dojedeme na špatnou koncovku... otázka pak samozřejmě je, co to udělá, když přijedou nejdřív na Kanaďany...
@Strady (13.05.2024 21:02): Rozhodne to lze udelat lepe. Jestli to lze rychle zachranit pri problemech zalezi na tom, jak to maji konkretne udelane, ale rozhodne by melo jit se na to dopredu dostatecne pripravit.